Als afsluiting van de “week van de trainer” willen we graag met jullie de trainersindeling voor volgend seizoen delen. Allereerst hebben we met de week van de trainer jullie in het zonnetje willen zetten, omdat we heel blij zijn met jullie inzet en enthousiasme rondom het trainen geven. Wij zijn als TC trots op hoe jullie onze leden iedere week trainen geven en begeleiden in hun ontwikkeling. Bedankt daarvoor!

Helaas zijn er ook nog een aantal vacatures. Die willen we graag met elkaar invullen, zodat ook deze teams een trainer krijgen. Mocht je nog goede suggesties hebben of iemand kennen die heel graag een ploegje trainen wil geven, tip ons dan alsjeblieft, want samen komen we een stuk verder!

Afgelopen jaar hebben verschillende ouders bij de jeugdteams geholpen met coachen en trainen geven. Zij staan niet specifiek benoemd in indeling, maar wij waarderen hun inzet en enthousiasme enorm. Daarom zullen wij als TC de jeugdtrainers aansturen om contact te hebben met verschillende ouders. Aan hen de vraag om de (nieuwe) trainers te helpen en begeleiden in het coachen.

Mochten er nog vragen zijn, spreek dan gerust één van ons aan.

Namens de TC,
Inger & Lisanne

Categorieën: Overig