Met de start van het veldseizoen in het vooruitzicht, houden we op zaterdag 16 maart weer een sportkledingverkoop. Deze vindt plaats in de kantine van de Sprong van 9.00 tot 12.00 uur.

Hoe werkt het?
Op maandag 11 maart neem je je te verkopen sportkleding en -schoenen mee. In de kantine zitten tussen 18.00 uur en 19.00 uur ouders die het in ontvangst nemen. Je vult hier per kledingstuk een formuliertje in met je persoonlijke gegevens en de prijs die jij wilt vragen voor dit item. Deze prijs staat vast, er gaat niet onderhandeld worden met de koper over de prijs. Bedenk wel dat de prijs reëel moet zijn voor een snelle(re) verkoop. Ook noteer je welk bedrag van de verkoop naar de club gaat.
Verder zullen er nog aantal nieuwe trainingsjassen (€20,-) en inschietshirts (€15 -) te koop zijn.

Op zaterdag 16 maart zullen wij de kleding verkopen in de kantine van de Sprong. Iedereen die sportkleding wil kopen, is van harte welkom. Uiteraard kan er gepast worden. Betalen kan contant of via de pin.
Verkopers kunnen eind van die ochtend hun envelop en eventueel niet verkochte kleding op komen halen. Wat niet wordt opgehaald, zal tijdens de eerstvolgende training tussen 18.00 en 19.00 voor je klaar liggen in de kantine van de Sprong.

Categorieën: Evenementen