Beste Swift-leden en Swift-ouders,

We gaan weer buiten op het kunstgras korfballen ! En dan is het leuk wanneer het clubhuis open is voor een bak koffie, een bolus of een drankje. Belangrijk voor de clubkas en nog belangrijker voor het verenigingsleven binnen Swift.

Samen met alle vrijwilligers zorgen we dat ieder Swift-lid het naar de zin heeft. Juist met het veldkorfbal willen we bereiken dat het voor leden en ouders leuk is om een ochtend of middag bij Swift rond te lopen, korfbal te kijken, een drankje te doen of zo maar wat te praten met bekenden.

Om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is, die achter de bar helpt, heeft de Beheerscommissie een schema gemaakt voor alle zaterdagen tot half juni 2024 (zie ander artikel op de Swift-website).

In het schema staan veelal ouders van (jeugd)ploegen. We hebben net als vorig najaar nu de namen al ingevuld (net als in het vervoersschema).
Mocht je niet kunnen, probeer dan zelf een andere ouder uit de genoemde ploeg te vragen.
Dit jaar hebben we ook 3 ouders die helpen om de nieuwe ouders op weg te helpen. Zo werken we elkaar in.
De coördinatie is dit jaar in handen van Mark Schoolmeester met assistentie van Cynthia Malcorps.
Mooi, dat zij dit willen regelen.

Het is ook fijn wanneer iedereen zijn/haar dienst invult. In het kader van ons vrijwilligersbeleid verwachten we dat de ouders iets voor de club doen. Want “Samen zijn we Swift” en samen zorgen we ervoor dat de club reilt en zeilt en ieder lid en ouder deel uitmaakt van en bijdraagt aan het verenigingsleven van Swift.

Veel succes !!
De beheerscommissie

Categorieën: Beheerscommissie