Met dank aan de wissels (Harm, Liam en Finn) kon Swift B2 naar Kapelle afreizen. Was vrijdagavond nog even spannend, omdat Iris ook niet helemaal fit was. Deze ploeg van KVK is altijd een leuke tegenstander voor ons, ondanks dat vooraf en op basis van de uitslagen bij andere wedstrijden het verschil groot kon zijn. Vanaf het eerste fluitsignaal gingen we er echt voor. Ella probeerde het gewoon en direct raak. Dat gaf zelfvertrouwen en tot aan de rust ging het heel gelijk op met dank aan goed spel in beide vakken en doelpunten van Liam en Tijn. Na de rust bleef het qua spel gelijkwaardig en moest KVK helaas meer fysiek gaan spelen om te winnen. Wij bleven ons eigen spel spelen en uiteindelijk kreeg Harm een verdiende strafworp mee. Eindstand is 8-6 geworden, maar tegen de nummer een van de poule zo spelen, verdient alle lof. Heel goed gedaan.