Met de start van het zaalseizoen in het vooruitzicht, verwachten we dat er weer nieuwe sportkleding aangeschaft moet worden en dat er nog veel bruikbare, maar helaas te kleine kleding in de kast zal liggen. Daarom houden we op zaterdag 14 oktober weer een sportkledingverkoop in de kantine van Swift. Jouw sportkleding krijgt een nieuwe eigenaar, een percentage van jouw opbrengst gaat naar de club en je houdt er zelf ook nog wat aan over. Een win-win-win situatie! Naast sportschoenen was er de vorige verkoop ook veel vraag naar trainingspakken en shirts. Dus kijk nog even in je kast of ook deze nog thuis liggen.


Hoe werkt het?

Op maandag 9 en woensdag 11 oktober neem je je te verkopen sportkleding en -schoenen mee. In het clubhuis zitten tussen 17.00 uur en 18.30 uur ouders die het in ontvangst nemen. Je vult hier per kledingstuk een formuliertje in met je persoonlijke gegevens en de prijs die jij wilt vragen voor dit item. Deze prijs staat vast, er gaat niet onderhandeld worden met de koper over de prijs. Bedenk wel dat de prijs reëel moet zijn voor een snelle(re) verkoop. Ook noteer je hoeveel procent of welk bedrag van de verkoop naar de club gaat.

Op zaterdag 14 oktober zullen wij tussen 09:00 en 12.00 de kleding verkopen in het clubhuis. Iedereen die sportkleding wil kopen, is van harte welkom. Uiteraard kan er gepast worden. Betalen kan zowel contant of via de pin.

Verkopers kunnen eind van die ochtend hun envelop en eventueel niet verkochte kleding op komen halen. Wat niet wordt opgehaald, zal tijdens de eerstvolgende training tussen 18.00 en 19.00 in het clubhuis klaar liggen voor je.

Categorieën: Evenementen