Swift C3 heeft helaas nog geen vaste coach of trainer voor dit seizoen. Als TC hebben we nog geen reacties ontvangen op de eerdere oproep voor een trainer voor onze C3. Voor het eerste veldseizoen is nu de oplossing dat zij op woensdag een deel samen trainen met de C2 (17.30-18.00 uur) en nog even apart (tot 18.30 uur) onder onze begeleiding. Idealiter zou twee keer per week trainen beter zijn, maar dit is nu zonder trainer niet haalbaar.

De communicatie met de ouders loopt nu vanuit de TC, maar voor de trainingen en zaterdagen hebben we nog wel dringend (interim)coaches nodig. Een vast(er) gezicht zou dus beter zijn, maar nood breekt wet. Als je niet het gehele seizoen voor rekening kunt nemen maar wel een deel (bijv. tot de Kerst of 2e helft zaal), dan is dat ook bespreekbaar!

Graag ontvangen wij spoedig reacties.


Bij voorbaat veel dank voor de medewerking,
namens de TC Martijn Ruissen

Categorieën: Overig