Heb jij je buren, ooms en tantes, ouders al verteld dat de Grote Club Actie gestart is?

Dit weet je wellicht al:

1) Zaterdag is de Grote Club Actie van start gegaan. Loten van €3,-, waarvan € 2,40 direct in de clubkas komt. Voor Swift de om materialen voor de jeugd aan te schaffen.

2) Jeugdspelers (van Kangoeroe tot A-junior) hebben deze week een lotenboekje ontvangen. De loten zijn op twee manieren te verkopen: een lootje uit het boekje of via de meegeleverde QR-code. Scannen, digitaal invullen en klaar. Betalen van beide loten gebeurt of via een machtiging of direct via de betaalapp. Heel handig en geen gedoe met contant geld!

3) De Grote Clubactie is bedoeld voor alle leden: senioren en overige leden kunnen de loten digitaal verkopen. Zij ontvangen via de mail en / of groepsappen de directe link om loten te kunnen (ver)kopen.

4) Om de verkopers aan te moedigen, verdelen we drie prijzen: 1 voor degene die het meest verkoopt en 1 wordt verloot onder iedereen die 5 of meer loten weet te verkopen. Voor het team dat de meeste loten heeft verkocht, is er een lekkere traktatie na een wedstrijd. 

De persoonlijke verkooppagina

Voor elke jeugdspeler is een persoonlijke verkooppagina aangemaakt. Je kunt hier zelf zien hoeveel loten je verkocht hebt en hoe jouw team ervoor staat. Ook kun je vanaf deze pagina een link sturen aan familieleden (handig als zij bijvoorbeeld ver weg wonen) met de vraag of ze jouw korfbalclub willen ondersteunen.

Vanuit AVG-oogpunt is slechts minimale informatie gedeeld. Op de website vind je jouw voornaam en eerste letter achternaam. Als je ouders geen persoonlijke verkooppagina willen, dan kan dat worden doorgegeven via dit mailadres. 

Vragen / opmerkingen / meer boekjes?  neem contact met me op via sjoerd.sanderse1@gmail.com

Veel succes en plezier gewenst met de Grote Club Actie,

Sjoerd Sanderse
verenigingscoördinator Grote Club Actie

Categorieën: Sponsornieuws