In de definitieve teamindeling waren bij een aantal teams nog geen trainers ingedeeld. Hieronder vind je de stand van zaken van de trainers van deze teams.

TeamTrainer(s)Inval-trainer(s)
RecreantenHans + vacatureDavin
Swift A1Dylan, LisaDavin
Swift B2Jasmijn + vacature
Swift C3vacatures

Er zijn dus nog steeds een aantal vacatures. De Technische Commissie (TC) heeft dus nog steeds dringend behoefte aan trainers voor onze jeugdteams en is actief bezig mensen te benaderen hiervoor. Specifiek leden die niet al andere technische of commissie taken vervullen (af en toe fluiten van een wedstrijdje valt daar niet onder).

Wil jij training geven of coachen en heb je ons dit nog niet laten weten? Heb je geen verstand van korfbal maar heb je wel ervaring met het geven van trainen en lijkt het je leuk om te helpen? We horen het graag!

Categorie├źn: TC