Op donderdag 18 mei organiseert Swift voor de 73e keer het traditionele Hemelvaartsdagtoernooi. We spelen wedstrijden van 25 (2x 12 1⁄2 ) minuten, E & F ploegen beginnen steeds met het nemen van strafworpen (tellen niet mee bij de score), zodat de wedstrijd voor hen niet te lang duurt. Bijna alle teams van Swift doen mee aan het toernooi. In principe onder hun eigen naam, bij de senioren speelt Swift 4 als Swift 1 en Swift 5 als Swift 2. Swift 3 doet mee onder de naam 3mteam en ook zijn er vanuit Swift gelegenheidsteams Team Gillissen en A1 Reunited.

Het actuele wedstrijdschema, de toernooiplattegrond, het wedstrijdreglement en tijdens het toernooi ook de uitslagen en standen vind je op de toernooipagina: https://hemelvaart.kvswift.nl. In een ander bericht op de site/FM staan de werkroosters voor het toernooi en de voorbereiding. Kijk goed waar je naam/team vermeld staat. Sommige vrijwilligers zijn meerdere malen ingeroosterd.

We kijken uit naar een sportief en gezellig Hemelvaartsdagtoernooi!

De toernooicommissie,

Steven, Esther, Stefan, Sander, Robbert-Jan, Rob, Sjoerd (kvswifthemelvaart@gmail.com)

Programma algemeen

KinderprogrammaToernooi
10:00 Opening toernooi met warming up op hoofdveld Swift
10:30Schminken, Tekenen, SpringkussenRonde 1
11:00Schminken, Tekenen, SpringkussenRonde 2
11:30Schminken, Tekenen, SpringkussenRonde 3
12:00SpringkussenRonde 4
12:30SpringkussenRonde 5
13:00Spelletjesparcours, SpringkussenRonde 6
13:30Spelletjesparcours, SpringkussenRonde 7
14:00Spelletjesparcours, SpringkussenRonde 8
14:30Spelletjesparcours, SpringkussenRonde 9
15:00SpringkussenRonde 10
15:30SpringkussenRonde 11
16:10Prijsuitreiking
Categorieën: Evenementen