Met de start van het veldseizoen verwachten we dat er weer nieuwe sportkleding aangeschaft moet worden en dat er nog veel bruikbare, maar helaas te kleine kleding in de kast zal liggen.
Daarom houden we op zaterdag 22 april weer een sportkledingverkoop in de kantine van Swift.

Jouw sportkleding krijgt een nieuwe eigenaar, een percentage van jouw opbrengst gaat naar de club en je houdt er zelf ook nog wat aan over. Een win-win-win situatie! Naast sportschoenen was er de vorige verkoop ook veel vraag naar trainingspakken en shirts. Dus kijk nog even in je kast of ook deze nog thuis liggen. 

Hoe werkt het?

Op maandag 17 en woensdag 19 april neem je je te verkopen sportkleding en -schoenen mee.
In het clubhuis zitten tussen 17.00 uur en 18.30 uur ouders die het in ontvangst nemen. Je vult hier per kledingstuk een formuliertje in met je persoonlijke gegevens en de prijs die jij wilt vragen voor dit item. Deze prijs staat vast, er gaat niet onderhandeld worden met de koper over de prijs. Bedenk wel dat de prijs reëel moet zijn voor een snelle(re) verkoop. We nemen de feedback van de vorige verkoop mee en laten het percentage dat naar de club gaat, open om voor jullie in te vullen. Er waren toen veel verkopers die meer dan 10% aan de club wilden schenken. 

Op zaterdag 22 april zullen wij tussen 09:00 en 12.00 uur de kleding verkopen in het clubhuis. Iedereen die sportkleding wil kopen, is van harte welkom. Uiteraard kan er gepast worden. Wij vragen om bij voorkeur met contanten te betalen. Pinnen is eventueel ook mogelijk. 

Verkopers kunnen eind van die ochtend hun envelop en eventueel niet verkochte kleding op komen halen. Wat niet wordt opgehaald, zal tijdens de eerstvolgende training tussen 18.00 en 19.00 in het clubhuis klaar liggen voor je. 

De organisatie van de Kledingbeurs

voor vragen : 06-48928381

Categorieën: Overig