Aanstaande vrijdag 23 december organiseert NK korfbal een digitale pubquiz.Je kunt je nog aanmelden. Doe vanuit je eigen huis mee en maak kans op leuke prijzen.

Beste korfbalvrienden,

Daar zijn we weer!

Op veler verzoek organiseren wij op vrijdag 23 december 20.00 uur de tweede editie van het NK Korfbal Pubquiz. Tegen alle verwachtingen in werden wij in 2020 overspoeld door het enthousiasme en de vele aanmeldingen. Dankzij meer dan 1300 deelnemers, 200 clubs en meer dan 10.000 livestreamkijkers wist korfballend Nederland zich met elkaar te verbinden. Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop. Met een livestream waarbij vele prijzen te winnen zijn voor de teams, maar ook voor de vereniging. Met een loterij, live reporters door het land, een live DJ, een social wall en nog veel meer proberen wij er weer een knallende avond van te maken. 

Wat valt er te winnen
Dankzij de hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen zijn de volgende prijzen beschikbaar:

1e prijs: € 750
2e prijs: € 500
3e prijs: € 250

Aanmelden
Om deel te nemen aan het NK Korfbal Pubquiz 2022 hoeven de teams niet veel te doen. Deelname is geheel gratis en aanmelden kan via de website: www.nkkorfbalpubquiz.nl. Aanmelden kan van 1 t/m 6 spelers per team. Per vereniging kunnen meerdere teams zich aanmelden met meer kans op prijzen voor de vereniging.

Alle informatie over het NK Korfbal Pubquiz 2022 is te vinden op: www.nkkorfbalpubquiz.nl

Voor vragen kunt u mailen naar: info@nkkorfbalpubquiz.nl

Met vriendelijke groet,

Het NK Korfbal Pubquizteam!

Categorieën: Evenementen