Afgelopen zaterdag werd de slotdag georganiseerd door de Activiteiten Commissie. Zo’n 60 kinderen hadden zich opgegeven om mee te doen. Voor de Kangoeroes en F-jes stond er weer een leuk springkussen met ballonnenclown en spelletjesparcours gereed voor het clubhuis. Het springkussen en de ballonnenclown waren geregeld via Qui-Vive.

Op het zelfde moment gingen de E’s t/m de B’s met elkaar de strijd aan tijdens een gezellig schutterstoernooi (dubbelschieten). De E’s en D’s schoten tegen elkaar op veld 1 en de B’s en C’s op veld 2. Omdat het zo’n warme dag was werd er een extra lange pauze ingelast zodat de Swiftianen even op adem konden komen door een drankje te drinken en daarna een lekker ijsje te eten. Na de pauze ging iedereen weer verder met het schutterstoernooi en om 12.00 uur was het tijd voor de afgesproken pizza-lunch. Voor deze lunch waren de pizza’s geregeld via Domino’s. Iedereen die aanwezig was en zich opgegeven had kon heerlijk genieten van diverse soorten pizza’s.
Na de pizza-lunch kregen de Kangoeroes en F-jes een vaantje als aandenken aan de slotdag en ook de winnaars van het schutterstoernooi bij de D’s & E’s en B’s & C’s werden beloond met een mooie medaille. 

De Activiteiten Commissie wilt iedereen bedanken die gisteren heeft geholpen om de Slotdag weer tot een succes te maken!! 

Namens de Activiteiten Commissie wensen we alle Swiftianen, ouders/verzorgers alvast een fijne zomervakantie!

Categorieën: Evenementen