Eindelijk, voor het eerst sinds 2019, was het donderdag 26 mei 2022 weer tijd voor het SWIFT Hemelvaartsdagtoernooi! Voor veel jonge leden de eerste keer dat zij een hele dag op ons veld waren voor het korfbaltoernooi, dat alweer voor de 72e keer werd georganiseerd. Het weer zat mee: het was droog, de zon liet zich ’s middags goed zien en de wind viel uiteindelijk nog mee. 

Nieuw dit jaar was de spetterende warming up voor jeugdleden en hun trainers, begeleid door de dames van Swift 3. Kinderen op het veld, ouders aan de lijn beleefden een muzikale opening van het toernooi. Het lijkt ons, dat een nieuwe traditie geboren is!

Ook nieuw dit jaar, waren de spelletjes die voor de kinderen werden georganiseerd. Naast het bekende springkussen, was er ruimte voor schmink, ringrijden, touwtrekken en allerlei ander vermaak. Zowel spelers en speelsters als ook broertjes en zusjes hebben veel plezier gehad. 

Wat bleef?

  • veel leuke wedstrijden (op wat kleinere velden dan normaal);
  • de ontmoetingen tussen mensen die elkaar al even of al heel lang niet meer hadden gezien;
  • de gelegenheidsteams (oud-teamgenoten, familieteams, combinatieteams);
  • een vaantje voor alle D-spelers en jonger;
  • een zonnige nazit op het terras met een drankje (of 2);
  • winst voor Team Gillissen in de eerste poule en veel bekers voor Albatros; 

Dank

Dit toernooi is mogelijk dankzij de inzet van velen! Eten en drinken bereiden en verkopen, begeleiden jeugdactiviteiten, voorraad clubhuis beheren, keukendiensten, EHBO, broodjes smeren, wedstrijden fluiten, velden klaarzetten en opruimen, parkeren begeleiden, wedstrijdsecretariaat, clubhuis poetsen op vrijdag, teams begeleiden enzovoort enzovoort: we doen het allemaal. Dank daarvoor!

Donderdag 18 mei 2023 is het weer zover, wij kijken er al weer naar uit!

De toernooicommissie

Benjamin, Robbert Jan, Rob, Dennis, Steven, Stefan, Inger, Sander, Sjoerd

Categorieën: Evenementen