Via deze weg willen we Jan en Anja Geldof bedanken voor hun jarenlange inzet. Zij zorgden voor de inkoop voor het clubhuis. 

Na bijna 10 jaar de inkoop voor het clubhuis te hebben verzorgd zijn zij met deze taken gestopt. De aanstaande verandering van de inkoop, door de samenwerking met de Jumbo, was voor hen een natuurlijk moment om te stoppen.
Swift bedankt Jan en Anja voor de vele uren tijd die zij in die inkoop hebben gestoken.  Het zijn vele ritjes naar de Sligro en naar het clubhuis geweest. Altijd zag de berging er gevuld uit en achter de bar greep je zelden mis. Knap hoe ze dit elke week weer voor elkaar kregen.   

De Beheerscommissie heeft Jan en Anja inmiddels al een cadeau bezorgd als blijk van waardering. We zullen Jan en Anja nu misschien wat meer voor de bar zien of langs de lijn op het veld. Nogmaals heel erg bedankt voor jullie inzet !! 

Nu we online gaan bestellen zoeken we iemand binnen de vereniging (mag ook een ouder zijn), die dit op zich wilt nemen. Het is met name af en toe de voorraad checken en dan online bestellen bij de Jumbo. De boodschappen worden bezorgd bij het clubhuis. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met Dolf Elst of Bart Pouwer, via de mail: sponsorcommissie@kvswift.nl

De Beheers/Sponsorcommissie van Swift

Categorieën: Beheerscommissie