Zaterdag 3 juli 2021 stond de slotdag op het programma voor de Kangoeroes t/m B’s. Zo’n 15 enthousiaste Kangoeroes & F-jes hadden zich van te voren aangemeld en werden om 10.00 uur bij het clubhuis verwacht.

Daar aangekomen konden ze eerst naar hartenlust springen op het springkussen. Daarna was het tijd voor een warming-up om de spiertjes los te maken. Ondertussen was er een parcours uitgezet waar de Kangoeroes en F-jes hun korfbalkunsten konden laten zien aan de toeschouwers. Aan het eind van de ochtend kregen de aanwezige Kangoeroes en F-jes een vaantje als herinnering en een lekker ijsje!

Vanaf 12.00 uur was het tijd voor de E’s t/m de B’s. Voor hen was een heus schutterstoernooi (dubbelschieten) op gezet. In de pauzes konden zij ook hun energie kwijt op het springkussen en kregen ze wat te drinken. De E’s en D’s streden tegen elkaar voor een beker en de B’s en C’s deden dit ook.

Na een mooie en spannende finale kwamen er bij beide poules winnaars uit. Bij de E’s en D’s was dit een duo en bij de B’s en C’s een trio. Zij kregen per persoon een medaille en per team een beker. Dani was die dag ook jarig en zorgde nog voor een lekkere traktatie. Na al dat sporten hadden deze Swiftianenook nog een vaantje en lekker ijsje verdiend. 

Volgende week zaterdagmiddag staat er nog een slotdag op het programma voor de Junioren & Senioren. Ook zij gaan de strijd aan tegen elkaar bij een schutterstoernooi. De winnaar zal ook naar huis gaan met een mooie beker.

Namens de Activiteiten Commissie wensen we alle Swiftianenalvast een fijne zomervakantie!

Categorieën: Overig