Zoals jullie wellicht weten heeft Swift het boekjaar veranderd. Vroeger liep het boekjaar tot 31 mei, maar nu is dit 30 juni geworden. Dat past beter bij het seizoensverloop en sluit nu ook aan met het boekjaar van de korfbalbond.
Tot op heden liep de laatste incasso van contributie tot 31 mei. Nu tot 30 juni.

Dit betekent dat we eenmalig een periode van 4 maanden in plaats van 3 maanden zullen incasseren. Normaal zouden we eind mei de maanden mrt-mei incasseren, nu is dit verandert in de maanden mrt- juni. De contributie bedraagt dus eenmalig een maand meer.

Daar staat tegenover dat alle contributiemaanden vanaf heden een maand opschuiven, dus per saldo maakt het niets uit. Komende jaren zal er geïncasseerd worden als volgt:

juli-sept; incasso eind september
okt-dec; incasso eind december
jan-mrt; incasso eind maart
apr-jun; incasso begin juni

Vriendelijke groet,
Erwin Klippel en Kees Blankenburgh

Categorieën: Overig