Dinsdag 2 maart is Anneke Gillissen – de Vries als gevolg van een ernstige ziekte overleden. Anneke is al tientallen jaren bij Swift betrokken als echtgenote van oud-Swift 1-trainer en speler Ralph en moeder van Swift 1-speler Dylan en oud-Swift speelster Nikki. 

We kennen Anneke als een betrokken, vrolijke en behulpzame vrouw die altijd klaarstond voor anderen. Als kinderverpleegkundige was Anneke in haar element. Ze combineerde technische verpleeghandelingen met oprechte aandacht voor de patiënt en de familieleden, alsof het geen moeite kostte. 

Bij Swift kwam Anneke graag kijken naar de wedstrijden van Ralph, Dylan, Nikki en haar neven Stijn, Joren en Gijs. Een praatje op het terras of op de tribune hoorde daar natuurlijk ook bij. Tijdens de wedstrijden leefde Anneke mee, genoot van de spanning en de overwinning, maar ze was ook de eerste met een relativerende of troostende opmerking bij een nederlaag. 

Dat Anneke nu op 50-jarige leeftijd is overleden, maakt ons verdrietig en voelt oneerlijk. We wensen Ralph, Dylan en Nikki en de andere familieleden van Anneke heel veel sterkte toe. We hopen dat de nagedachtenis aan Anneke hen de kracht geeft het grote verlies te kunnen dragen. 

Bestuur Swift

Categorieën: Bestuur