Buitentrainingen

Sinds 20 februari zijn we weer opgestart met de trainingen voor de jongste jeugd. Met de verruiming van de mogelijkheden voor buitensporten voor spelers tot en met 26 jaar komt voor een nieuwe groep korfballers perspectief. Daar zijn we heel blij mee.

De Technische Commissie heeft contact gehad met de trainers over de invulling van de trainingen en presenteren onderstaand een trainingsrooster voor de komende week.

Om gecontroleerd de teams t/m 26 jaar te laten starten willen we de DEF nog een weekje op zaterdag houden. Zo kunnen de oudere teams weer wennen aan de regels voor- en na het sporten en kunnen wij kijken wat voor verkeersstromen het met zich meebrengt. 

Komende week stemmen we met de trainers af op welke doordeweekse dagen alle teams gaan trainen en daarna volgt een trainingsrooster dat geldt vanaf 8 maart. Vanwege de avondklok hebben we minder trainingsuren en zullen we de teams spreiden over meerdere trainingsdagen. Op zaterdagen willen we dan (om de week) clinics en onderlinge oefenwedstrijdjes gaan organiseren.

Het trainingsrooster voor komende week*

Maandag (vanaf 8 maart)

S1/S2 19:00 – 20:15u (spelers ouder dan 26 doen niet mee aan de groepstraining)

Woensdag (vanaf 3 maart)

C1, C2 en B1          17:45 – 18:45u

A1/A2/A3       19:00 – 20:00u

Zaterdag

K / F / E            10:00 – 11:00u

D                        11:15 – 12:15u

*voor S3/S4 wordt geïnventariseerd welke spelers tot en met 26 jaar weer willen gaan trainen en op welke dag / tijdstip we dit gaan organiseren.

Categorieën: Overig