Heb jij hem al gezien?

Heb jij de eerste challenges al gezien op de social media kanalen van Swift? Simone en Lisanne hebben jouw als eerste uitgedaagd om 10x met je linker hand en 10x met je rechterhand over te gooien, zonder dat de bal op de grond viel. Maar ook Amber en Violet hebben jou al uitgedaagd. Is het jou al gelukt om deze challenges uit te voeren? Dan willen we natuurlijk wel bewijs zien door middel van een foto of video. Je moet wel snel zijn, want binnenkort komen er nog veel meer challenges aan!

Wat is de bedoeling?

Het is natuurlijk jammer dat we door corona al lange periode niet samen kunnen trainen en geen wedstrijden spelen. Maar als het straks weer mag, wil je natuurlijk wel een beetje fit zijn. Daarom hebben we bedacht om jou een paar keer per week uit te dagen via een video op onze social media kanalen. In de filmpjes word je uitgedaagd om de challenge na te doen. Leg deze challenge vast met een foto of een filmpje. Deze kun je opsturen naar je trainers, maar je kan hem zelf ook op Facebook of Instagram plaatsen en @kvswift taggen in jouw bericht. Wij delen dan alle foto’s en filmpjes op de social media kanalen van Swift. Het team of de persoon die aan het einde van de challenges de meest leuke en gekke foto’s of filmpjes heeft opgestuurd, krijgt een leuk prijsje. Het is dus extra leuk als het hele team meedoet!

Voor de trainers en uitdagers

Wanneer je foto’s en video’s ontvangt van de kinderen kun je die opsturen naar één van ons: Violet, Amber, Simone of Lisanne. Wij zorgen dan dat de foto’s en video’s gedeeld worden. Als je bent uitgedaagd kun je de video ook naar één van ons sturen, wij zorgen dan dat de challenge wordt gedeeld.


LET OP! 
De ingestuurde foto’s en video’s worden op social media geplaats. Wil je dit liever niet, kun je hem natuurlijk wel delen met je teamgenoten, maar geef dan even door dat de foto of video niet op social media mag.

Categorieën: Evenementen