Het recreantenteam is alweer even op stoom en sinds kort weer meer dan ooit!

Sinds de start van het veldseizoen heeft het team even zelf de honneurs waar moeten nemen, omdat de coach van een welverdiende vakantie aan het genieten was, maar sinds zijn terugkomst is het team meer dan ooit gedreven bezig!

We zijn qua trainingsdag op het veld verhuist naar de donderdagavond klokslag half 8. En inmiddels zijn we samen opgegaan met Recreantenteam 1. Dit betekent dat er meer oefenvormen mogelijk zijn en er nu zowel mannen als ook vrouwen meedoen! Er wordt rekening gehouden met ieders conditie en trainingswensen.

Wil je eens komen meedoen, korfbalverleden of juist nog helemaal blanco?Je bent van harte welkom om bij de training een aantal keer vrijbijvend mee te doen!

Tot 26 oktober op het veld op de donderdagavond van half 8 tot half 9 of

vanaf 26 oktober in de zaal van 19.00- 20.00 uur. ( afhankelijk van de maatregelen COVID-19)

We zien je graag!

Categorieën: Overig