De tweede lockdown is begonnen! Geen korfbal meer voor de senioren, alleen nog trainingen voor de jeugd, clubhuis hermetisch afgesloten. Tegelijk worden de nachten langer, de dagen korter en loopt de CV ketel het klimaat weer op te stoken. De ideale cocktail voor een depressief najaar, ware het niet dat er weer een digitale kv Swift pubquiz aankomt! Dit keer met een solide technische basis, zonder rokende servers. 7 November is de datum, aanvang 20:00 uur!

Het principe blijft hetzelfde: deelname individueel of met mensen uit je huishouden. Je ontvangt een uitnodiging voor een Zoom meeting van waaruit we de quiz zullen presenteren.

Wat? Digitale kv Swift pubquiz
Waar? Digitaal op Zoom
Wanneer? Zaterdag 7 november 20:00 uur

Schrijf je nu in voor de quiz via deze link!

Ben en RJ

Categorie├źn: Evenementen