Het is nu mogelijk om kilometerdeclaraties digitaal in te dienen. Op de voorpagina van www.kvswift.nl kun je onder “Login leden” inloggen en het kilometerdeclaratieformulier vinden. Ook kun je hier meer informatie over je lidmaatschap opvragen, zoals inschrijfgegevens, facturatiegegevens en behaalde diploma’s:

  1. Klik op “Inloggen” onder “Login leden” op de home page van www.kvswift.nl
  2. Je wordt doorgestuurd naar een inlogpagina van Sportlink. Je gebruikersnaam is je spelersnummer. Deze kun je o.a. vinden op je digitale spelerspas in de KNKV app (het is de is de letter-cijfercombinatie van 7 tekens). Je wachtwoord is je Sportlink-wachtwoord.
  3. Je wordt teruggestuurd naar www.kvswift.nl, en bent nu ingelogd. Aan de rechterzijbalk vind je nu verschillende extra menuopties, waaronder het declaratieformulier.
Categorie├źn: Overig