Op vrijdag 13 maart geeft de selectie van Swift een korfbalclinic aan de jeugd.

Is het jouw droom om later in de selectie van Swift te spelen maar kun je nog wel wat tips gebruiken? Zorg dan dat je vrijdag 13 maart vrij houdt in je agenda! Deze avond wordt je training verzorgd door spelers uit de seniorenselectie. Je krijgt de mogelijkheid om te laten zien wat je kan, en misschien lukt het jou wel om te scoren tegen je favoriete speler uit de selectie! En wie weet krijg je wel net die tip die je het kampioenschap gaat opleveren!

Deze avond zijn er drie rondes:

18:00-19:00 uur voor alle E’s en F’s

19:00-20:00 uur voor alle C’s en D’s

20:00-21:00 uur voor alle A’s en B’s

Geef je uiterlijk woensdag 11 maart op bij je trainer!

Let op! We gaan het veld op, dus neem je veldschoenen mee! Bij slecht weer houden we jullie via jullie trainers op de hoogte of de clinic doorgaat of niet.