Ben jij toe aan een mooi nieuw zwart Swift (inschiet) shirt? Er is weer een mogelijkheid om ze te bestellen.  Zie de bijgaande foto.

Het shirt kost €25,- per stuk, wil je het laten bedrukken met je eigen initialen dan kost het € 30,-.

Het shirt is bedoeld voor alle spelers; van jong tot oud. Het is niet verplicht, maar het zou heel leuk zijn als zo veel mogelijk spelers voor de wedstrijd of tijdens de training in dit shirt rondlopen. Je bent meteen herkenbaar als Swift-lid en met je eigen initialen er op kan je je shirt minder snel kwijtraken. Daarnaast is het een kwalitatief goed sportshirt.

Bestellen kan tot 18 januari a.s., dus wees er snel bij!  

De maten waarin het shirt te bestellen is: 116, 128, 140, 152, 164, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL. Het model is uniseks, medium getailleerd en heeft een normale pasvorm. De levertijd wordt geschat op 6 – 8 weken.

Je kunt het shirt bestellen door een berichtje te doen naar Ilona de Baar of Stefanie Oosterhuis, onder vermelding van je naam, maat, eventuele initialen (2) en graag je mobiele nummer of mailadres, dan kunnen we een betaalverzoek doen.

We hebben dit keer geen pas-shirts, dus onze tip is om even te vragen aan een teamgenoot of andere bekende of je zijn/haar shirt even mag aanpassen.

We zijn op woensdag 8 en woensdag 15 januari tussen 16:45 uur en 18:00 uur aanwezig in de kantine van de Sprong, daar kunnen een paar kindermaten van de shirts gepast worden. Er kan dan ook direct besteld en via de pin betaald worden.

Heb je vragen? Doe ons even een berichtje!

Ilona de Baar (06-43142377) en Stefanie Oosterhuis (oosterhuis@kpnplanet.nl)

Categorieën: Sponsornieuws