Meiden teams F-E-D-C opgelet!

Op woensdag 30 oktober hebben we speciaal voor jullie een ‘Girls-Only’ middag! Een middag speciaal voor de meiden waarbij je kunt genieten van een heerlijke high tea én je kunt een mooi sieraad maken voor jezelf of je vriendinnetje of je moeder of…Deze middag mag je met kralen aan de slag om een ontzettend gave armband, ketting of enkelbandje te maken. De kosten zijn 5 euro p.p.

Deze middag sluit aan op de trainingstijd,dus je kunt daarna meteen door naar de training. Én je mag naar deze middag ook iemand meenemen. Misschien je beste vriendin, je moeder, oma…?

En jongens, niet getreurd…Ook jongens die het leuk vinden mogen zich opgeven om bv. een stoere ketting of armband te maken. Al plannen we in het voorjaar ook een dag speciaal in voor de jongens. Dus nog even geduld…

Wil je meedoen aan deze middag? Geef je dan op via evenementen@kvswift.nl o.v.v. naam en team.

Categorieën: Evenementen