Komende zaterdag komt het moment waar alle Eagles al maanden naar uit kijken: de eerste thuisdag van het nieuwe seizoen. De dag waarop De Sprong (nog meer dan vorig jaar) wordt omgetoverd tot echte Swifthal, de trommels weer klinken en de hal hopelijk weer vol zit!

Naast de bekende spandoeken en acties van het vorige seizoen, komen we dit jaar ook met nieuwe acties. Zo is het zaterdag mogelijk om voor 1 euro te een voorspelling op de eindstand te wagen. De helft van de opbrengst gaat naar de Eagles, de andere helft naar de winnaar die de juiste eindstand heeft voorspeld. Ook is de fooienpot inmiddels vervangen door een collectebus die ook zaterdag in de zaal zal staan. Alle bijdragen van klein tot groot zijn welkom en zullen voor de volle 100 procent voor nieuwe sfeeracties gebruikt worden.

Tijdens het Zeeuws Korfbalspektakel was het al een beetje zichtbaar dat De Sprong door het grote spandoek aan de lange zijde weer een stukje meer Swift ademt. Zaterdag zal de hele hal omgetoverd worden, de Eagles zullen ’s ochtends rond 09.00 uur al bezig zijn waarbij alle hulp welkom is.

Overdag is er ook genoeg moois te zien in de hal met wedstrijden van onder andere B1, A1 en het derde. Zeker de moeite waard om eerder te komen! Door de verwachte drukte bij het eerste willen wij u ook aanraden om ’s avonds al eerder te komen om een mooi plekje te bemachtigen!

Laten we zaterdag samen De Sprong veranderen in een onneembare vesting. Wij zijn er in ieder geval, jij ook?

Groeten,

SV de Eagles

Categorieën: Overig