Een impressie! šŸ˜‰

Bij het schrijven van dit artikel is nog niet duidelijk wat de nieuwe wetgeving voor de privacy voor de club betekent. Daarom geen foto’s van het geslaagde bowlinguitje van de jeugd van Swift, maar als smaakmaker gekozen voor Ć©Ć©n symbolische foto.

Hieronder het schriftelijke verslag van wat je niet aan deze foto kunt zien:

Wel 43 kinderen verzamelden zich om 15.30 uur met een gezonde dosis spanning om te beginnen aan een sportieve strijd tegen hun team- of leeftijdgenoten.

Nadat de schoenen omgeruild waren voor prachtig bowlingschoeisel, werd er met rode wangen geluisterd naar de uitleg van een medewerker van het Bowlingcentrum.

De regels werden duidelijk, de beste manier van vasthouden en gooien van een bal ook, de teamindeling was bekend en iedereen had zin om te beginnen.

De pret werd extra verhoogd door het neonlicht en discomuziek, waardoor sommigen ook tussendoor even konden zingen of dansen op populaire muziek van nu.

Natuurlijk werden er aanmoedigingen geroepen of geklapt wanneer iemand een strike of spare had gegooid. En af en toe eens een boos gezicht of gemopper als het niet ging zoals gehoopt.

Het uur bowlen vloog voorbij en al gauw was het tijd om aan tafel te gaan. De kinderen werden getrakteerd op friet met een snack en een ijsje!

Ze hadden nog wel even door willen gaan! Toch was het tijd om de schoenen weer om te ruilen en afscheid te nemen.

Dank aan alle kinderen die mee hebben gedaan! Wij, als activiteitencommissie, hopen ook volgend jaar weer op een mooie opkomst bij onze activiteiten!

Dank aan alle ouders die mee hebben geholpen dit jaar! Samen kunnen we het voor onze kinderen doen!

Mochten er ouders zijn die wel eens bij Ć©Ć©n of meer activiteiten zouden willen helpen/ begeleiden dan horen we het graag! Meld je dan aan via evenementen@kvswift.nl voor meer informatie.

Namens de AC een goede vakantie en tot volgend seizoen,

Yvonne Onderdijk

 

 

 

Categorieƫn: Evenementen