Begin december begonnen we met de Supportersvereniging. Bij de eerste bijeenkomst zagen we dat we in anderhalve week tijd veel moesten zien te regelen om tegen Oranje Wit thuis er te kunnen staan. Maar we gingen ervoor.

Vanaf dat moment zijn we alleen maar gegroeid. Zowel qua stemgeluid als aankleding. We gingen telkens weer een stapje verder, van ballonnenpilaren naar een boog naar een busreis en nu sluiten we dit seizoen af met een vermelding in de PZC. Dit hadden we in december nooit verwacht!

Nog een keer willen we iedereen bedanken die hieraan heeft meegeholpen. Van diegenen die hebben meegeschreeuwd tot de ballonnenblazers en de mensen die achter de schermen druk bezig waren.

Maar last but not least, Swift 1 bedankt voor dit fantastische seizoen! Wij hebben genoten, volgend seizoen (en nu nog op het veld) weer bouwen aan wat moois!

Groeten,
De Eagles!

Categorieën: Overig