Denk dan eens aan onze sponsor Rijschool Tinus!

Rijschool Tinus, de persoonlijke reis naar jouw rijbewijs!

Wij zien hem regelmatig rijden in zijn kanariegele auto. Martijn, a.k.a. Tinus van Rijschool Tinus. Je zou hem ook kunnen kennen via zijn sponsoring van sportshirtjes. Rijschool Tinus is namelijk sponsor van bijna dertig teams!

Woon jij in Zeeland en wil je dolgraag je rijbewijs halen? De vijf lesauto’s van Rijschool Tinus rijden rond op Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Zuid-Beveland. Je kan bij Tinus lessen in een schakelauto, automaat of een auto met aanhangwagen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk eens op de website van Rijschool Tinus.

“Martijn was de meest relaxte rijinstructeur die ik me kon wensen. Hij legde alles heel kalm en goed uit en vindt het helemaal niet erg als er iets fout gaat. De lessen waren gezellig en ik ben in één keer geslaagd! Rijschool Tinus is een fantastische rijschool, bedankt!” (Roan Poppe over Rijschool Tinus)

Actie: ontvang als lid € 100,- korting op een pakket naar keuze!*

*Aanbieding niet geldig i.c.m. andere acties!

www.rijschooltinus.nl

 

Categorieën: Overig