De kangoeroe Klup is een bewegingsvorm met een knipoog naar het korfbal dat je vereniging kan aanbieden aan kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar. Scoro, Jumper, Funny en Spurt vormen de basis van de Kangoeroe Klup. De welbekende Kangoeroes hebben een restyling ondergaan en gaan inmiddels met een frisse nieuwe look door het leven. De animatie op de volgende site laat deze metamorfose zien: http://school-korfbal.nl/kangoeroeklup

Onze kangoeroes hebben op het veld volop getraind. Ook in de zaal gaat de kangoeroeklup om de week trainen op zaterdag van 10.00-11.00 in sporthal de Sprong, in de gymzaal. Hieronder ziet u het schema van de trainingen: 28/10, 18/11, 9/12, 16/12, 13/1, 27/1, 10/2, 3/3 en 17/3.

Wat doen de kangoeroes zoal? Leuke spelletjes (wolfje wolfje hoe laat is het), met de bal gooien, met pittenzakken mikken, tikkertje doen en natuurlijk kennismaken met korfbal, dus in de korf schieten! Ken je kinderen van 3 t/m 6 jaar, meld ze aan bij de kangoeroeklup@kvswift.nl Ze kunnen dan altijd eerst komen kijken of ze het leuk vinden. Tot op de kangoeroe training!!

De trainers van de Kangoeroeklup, Sophie en Marjolein

 

 

Categorie├źn: Kangoeroeklup