De eerste helft veldcompetitie zit erop. Tijdens de thuiswedstrijden hebben veel vrijwilligers achter de bar meegewerkt om voor iedereen het eten en drinken te verzorgen.  Deze verkoop is overigens erg belangrijk voor de Clubkas.

Ook dit jaar verliep de inroostering van mensen soepel. Veel ouders zijn inmiddels  bekend achter de bar en vinden het leuk om een of twee keer te helpen. En als er een gat in het rooster zat werd het meestal wel gevuld.

Dat is fijn voor de beheerscommissie!!  En uit de enquete onder de leden/ouders is gebleken dat er nog meer mensen achter de bar willen helpen.  We gaan nu eerst de zaal in. Dus vanaf april 2018 doen we graag weer een beroep op jullie inzet!

Want ook hier geldt: waarom moeilijk doen als het samen kan!

Namens de beheerscommissie, Bart Pouwer

 

 

 

 

 

 

 

Categorieën: Beheerscommissie