Binnenkort ontvangen jullie het Magazine weer. Hier lees je alvast een voorproefje!

Nazomer korfbal,

Na een echte Hollandse wisselvallige zomer (voor de thuisblijvers dan) zijn de trainingen alweer begonnen en worden de eerste wedstrijden weer gespeeld. Sommigen van jullie spelen in hetzelfde team als vorig jaar, maar voor anderen is het een nieuw team met nieuwe mensen, nieuwe trainers en nieuwe kansen. In schot voor de boeg leest u hoe groot die kansen zijn! Voor sommige teams liggen die kansen misschien wel vooral in de derde helft…. Naast het trainingsschema en wedstrijdprogramma leest u in dit magazine onder meer een interview met (dat houden we nog even geheim….) en een leuk stuk over (er moet wel iets te raden overblijven….). Even wat vrolijkheid nodig omdat de relaxtheid van de vakantie al geheel verdwenen is en het gestresste leventje weer begonnen is? Check dan even Swift Boulevard!

 

Ik wens jullie veel leesplezier, tot ziens langs de lijn!

 

Met dank aan de samenstellers van het Magazine: Sanne, Pascal, Remi, Luc en Joren

Namens het bestuur,
Paul
Categorieën: Bestuur