Aanstaande donderdag is de 2e Giga Kangoeroedag bij Swift. Dan komen er 150 kleuters van de Stroming en de Aventurijn naar het kunstgras van Swift om een paar uur spelletjes te doen en kennis te maken met korfbal.

Alles staat klaar in het clubhuis en in ons draaiboek.
Ook zijn we erg blij dat we hulp krijgen van bedrijven. Deze hulp bestaat uit geld of uit gratis produkten, die we nodig hebben.

Dank alvast aan Weststrate Verpakkingen voor de tasjes, aan de Jumbo in de Sir. W. Churchilllaan (Klarenbeek) voor de pakjes drinken, koeken en appels en aan Century Aluminum in Vlissingen voor het geldbedrag !! Ook Mijn Armbandjes.nl sponsort weer die leuke armbandjes met Swift erop.

De kleuters worden bij de spelletjes geholpen door leerlingen van de Nehalennia.

Kom donderdag gerust even kijken !!!

 

Namens de organisatie,

Ilse, Judith, Anita en Bart

 

Categorieën: Kangoeroeklup