Een paar weken geleden heeft het website team overleg gehad om de stand van zaken te bespreken, afspraken te maken en ideeen uit te wisselen.

Zoals jullie hebben kunnen zien, wordt momenteel de website onder handen genomen. De layout was al wat verouderd en wordt vernieuwd op een manier die browsen op de telefoon ook makkelijker maakt. De website is vanaf nu ook een https:// site (en dus veiliger). Verder wordt een ledendeel voor de website ingericht. Binnen dit gedeelte van de website zal met een wachtwoord ingelogd kunnen worden en zal extra functionaliteit beschikbaar komen. Zo zal het bijvoorbeeld mogelijk worden om declaraties online in te voeren. Hierover later meer informatie. Verder zal de komende weken ook kritisch gekeken worden naar de inhoud van de website en waar nodig aangepast.

Namens Robert-Jan Adriaanse, Merijn van den Berg en Ron Ploeg,

Paul van den Berg

Categorieën: Overig