Swift A1 staat het gehele seizoen al in het gemengde breedtekorfbal haar mannetje. Na 2 gelijke spelen eerder dit seizoen, werd er dit weekend dik verdiend gewonnen !

De eerste 10 minuten verdedigde A1 niet al te best voor, waardoor Tjoba op voorsprong kwam en een gaatje van 2 sloeg. In de periode die volgde, had A1 de groenhemden wel in de tang en kon daardoor aansluiten en zelfs de score leiden met dynamisch aanvalsspel.

Aan het einde van de 1e helft haperde de doelpuntenmachine, maar net voor rust pakte A1 toch net weer een 5-6 voorsprong. Na rust haperde A1 opnieuw en scoorde Tjoba 3 maal. Het antwoord van A1 was een overtuigende serie van 4 goals, waarmee het op 2 punten voorsprong kwam.

In een bloedstollende slotfase was het A1 die uiteindelijk aan het langste eind trok. Tjoba kwam wel terug tot 10-10, maar Madelief had het laatste woord door op overtuigende manier een strafworp te verzilveren. Goed gedaan, A1, en dik verdiend !!

Scores: Eeke en Menno 3x, Linda en Marinka 2x, Madelief 1x

Categorieën: Overig