Na een heel goed seizoen op het veld, met technische en tactische hoogstandjes, is de bekroning een feit: D1 kampioen! Na een ere ronde, speech van Opa Sanderse en een medaille, hoort er natuurlijk ook een kampioensfeestje bij.

Half drie verzamelen bij de Sprong en daar gaan de bikkels van D1 op de fiets naar het Vrijburg zwembad. Heerlijk een paar uur gezwommen afgesloten met frietjes, snack en siroop. Dankjewel Jessica voor het regelen!

Vervolgens op de fiets naar huis om in de nieuwe Swift tenues te verschijnen als ploegje van de week voor het oplopen bij het eerste team. In de rust wordt de trucendoos open getrokken en wordt het publiek vermaakt.

Rob en René bedankt voor jullie inzet elke week tijdens de trainingen en de wedstrijden.

Billy, Amy, Féline, Nisa, Lena, Indy, Ilse, Hellen en Valerie jullie zijn met z’n allen een fantastische ploeg. Nu op naar het kampioenschap in de zaal, succes!

img-20161203-wa0004 img-20161203-wa0002