De oktober oud papier actie verliep soepel, het weer was goed en er waren heel veel handen om te helpen! Tegen half 8 was de actie klaar, dat kwam goed uit, want rond die tijd vielen de eerste spetters.Er zijn geen telefoontjes gekomen uit de wijk, dus alle papier was goed opgehaald, Dit keer was de vijfde container nodig, want alle vier waren hartstikke vol oud papier!! Bijrijders en lossers kwamen deze maand uit Swift 2, C1 en C2. Extra vrijwilligers waren deze maand ouders en bekenden van D1, D2 en D3. Daarnaast waren er de vaste (twee-)maandelijkse helpers en spontane helpers, waaronder Jas Pouwer, die ik toch speciaal wil noemen gezien de leeftijd van deze helper, klasse!

Omdat Ab van de Vrie niet in de gelegenheid was om coördinator ter plaatse te zijn, werd hij op een uitstekende manier vervangen door het nieuwe bestuurslid: Alex Rijpert. Een leuke manier voor Alex om nieuwe mensen van Swift te leren kennen en andersom hebben veel Swiftianen Alex ontmoet.

Hartelijk dank voor ieders inzet! Nog twee maanden te gaan…..

Anneke D-B, coördinatie OPA

Categorieën: Oud Papier