Donderdagavond 6 oktober was de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Met een groep van rond de 30 personen heeft het bestuur haar beleid voor het komend seizoen toegelicht en is de financiële jaarrekening van 2015 – 2016 en begroting 2016-2017 toegelicht. Daarnaast werd een aantal jubilarissen toegesproken en in het zonnetje gezet: Ingmar van Leerzem, Anita Hoekstra, Steven Meerburg, Jessica Schipper, Hans Soeting en Addie van de Vrie (allen 25 jaar lid) en Bep Huybregtse (50 jaar lid). Voor de foto’s zie https://www.kvswift.nl/jaarvergadering-2016/ (met dank aan Jan van Vendeloo). Ook werd afscheid genomen van bestuursleden Erica Nefs (Penningmeester) en Anneke Duvekot (Voorzitter) en werd Alex Rijpert als nieuw algemeen bestuurslid geïntroduceerd.

We kijken terug op een goede, interactieve avond.

Namens bestuur,

Paul van den Berg

Categorieën: Bestuur