Het oplettende kind heeft het allang gezien en in zijn/haar agenda gezet. Het stadsspel (vossenjacht bijvoorbeeld) uit onze jaarkalender. Gepland voor donderdagavond 20 oktober, eventueel nog uit te stellen naar een andere donderdag indien deze beter uit komt.

Maar… geen activiteit zonder organisatie! Wie o wie wilt helpen met organiseren?
We hebben een aanmelding van 1 enthousiaste ouder en coach Nicolette. Wie komt Nicolette en één van ons uit de EC helpen?
Ook als je weinig tijd hebt om een avondje van tevoren af te spreken om het spel op papier te zetten en eventueel wat kleine extra dingetjes in de voorbereiding hier voor te doen, hebben we waarschijnlijk ook een hoop mensen nodig tijdens de avond zelf. Als begeleiding van een groepje, als spelbegeleider of misschien als vos. (als het een vossenjacht wordt)

We zien je mail graag tegemoet! evenementen@kvswift.nl (Jessica)

De Evenementen Commissie
(Stefan, Judith en Jessica)

logo-ec

 

Categorieën: Evenementen