Vorige week publiceerden we verkeerde data in het FM voor inleveren Swiftkleding. Een beetje dom, we hadden er niet aan gedacht dat het die week avond4daagse is, dus dat jullie druk zijn met andere sportiviteiten. Daarom hebben we het inleveren van de Swiftkleding een week verzet!

Noteer dus volgende data in je agenda!

Voor de meeste Swiftploegen zit het seizoen erop.
Tijd om Swiftkleding in te leveren:
tassen met shirts, trainingspakken, trainerstruien, spelerskaarten.
Dit kan op de volgende dagen in het clubhuis:

dinsdag 14 juni 18.30 – 19.30 uur
woensdag 15 juni 18.30 – 19.30 uur

LET OP: spelers van 1, 2 en 3 die volgend seizoen weer in hetzelfde team spelen hoeven hun kleding NIET in te leveren. De leden die stoppen uiteraard wel! Trainers die na de zomervakantie weer verder gaan met een ploeg hoeven uiteraard ook niet hun trainerstruien in te leveren. Trainers die stoppen uiteraard wel!

Stop je gewassen kleding in een plastic tas met je naam erop.
We hopen op jullie medewerking, zodat de klus gauw is geklaard.

de Sponsorcommissie

Categorieën: Overig