FysioDingen en Swift schudden elkaar de hand                                             1

Om jouw handen, knieën en enkels blessurevrij te houden kun je vanaf nu braces en tape kopen via FysioDingen.nl. Voor blessurepreventie en herstel hebben we namelijk een samenwerkingsverband met FysioDingen.

Dit is de webshop van Bas Gunter, Fysiotherapeut en speler van Swift 1, en Luuk Vaessen, oud-speler van Swift. Door deze samenwerking kun je niet alleen gemakkelijk je producten bestellen, maar van alle verkopen gaat namelijk 10% naar Swift wat ten gunste komt van ons allemaal.

Gebruik bij je bestelling de code; Swift

Swift vindt het belangrijk dat een blessure je niet moet weerhouden om te bewegen en te sporten. In onze optiek is bewegen en sporten belangrijk om fit te blijven en dit willen wij stimuleren. Met de producten van FysioDingen stimuleren we jou toch te blijven bewegen en te sporten.

FysioDingen staat voor het helpen van mensen met herstel en preventie van blessures. In onze ogen is herstel erg belangrijk, maar preventie cruciaal. Helaas komen ook bij korfbal regelmatig blessures voor, terwijl dit ook gemakkelijk voorkomen kan worden door het gebruik van preventiemiddelen.

Maar FysioDingen is niet alleen een webshop, het geeft ook achtergrond informatie over blessures, herstel en andere interessante weetjes.

Fit worden en fit blijven doen we samen bij Swift. FysioDingen is bereikbaar voor iedereen door middel van onze blogs en blessure informatie. Maar ook zijn wij bereikbaar om producten te bestellen. Dit doen wij met moderne koppelingen van onze webshop, administratie en voorraadbeheer. Gemakkelijk online te bestellen en je ontvangt zo spoedig mogelijk de aankoop thuis of kan je deze afhalen in het clubhuis!

2

Categorieën: Overig