Afgelopen week hebben we voor de allerkleinste korfballers materiaal aangeschaft. Er zijn nu twee korven, ballen en skippyballen die speciaal voor deze leeftijd gemaakt zijn. De paal is laag en de mand is extra groot. Zaterdag hebben de kangoeroes op de training geleerd om op de korf te schieten. Wat konden ze dat al goed zeg! De trainsters legden uit wat je moest doen met je handen. Als je je eigen handen op de handafdrukken die op de bal gedrukt zijn legt, en dan je armen uitstrekt (hoera!), dan kan je schieten op de korf. Fotograaf Jan was aanwezig om dit vast te leggen, bedankt daarvoor! Hieronder een impressie van de ochtend.

Kangeroes 13-2-2016-13a Kangeroes 13-2-2016-12a Kangeroes 13-2-2016-10a

Kangeroes 13-2-2016-8a Kangeroes 13-2-2016-20a

Ben/weet je nog een jongen of meisje van 3 t/m 5 jaar? Breng hem of haar een keer mee naar de training!! Hoe meer Kangoeroes hoe leuker de training!! Voor meer informatie: kangoeroeklup@kvswift.nl

Categorie├źn: Kangoeroeklup