De magazines zijn geleverd. Deze zullen voor het grootste gedeelte worden verspreid tijdens de trainingen. Regelmatig krijgen we de vraag of de magazines niet eerder uit kunnen komen. Het antwoord is helaas nee, dat kan niet. Dit komt doordat het KNKV het finale wedstrijdprogramma pas heel laat publiceert. Vanaf die deadline moet door diverse vrijwilligers van Swift nog het e.e.a. gedaan worden, zoals het indelen van zaalwachten en scheidsrechters. Pas daarna kan het magazine naar de drukker en die heeft ook nog 4 werkdagen nodig voordat het beschikbaar is.

Om die reden zijn de wedstrijdschema’s voor de eerste drie wedstrijden al op de website en in het FM gezet. Hou er rekening mee dat er wijzigingen kunnen zijn in het speelschema.

Hou daarom altijd het FM/de website goed in de gaten voor de actuele wedstrijdschema’s / vervoer / zaalwacht en scheidsrechters.

Graag aandacht voor het volgende:

  • Trainers/coaches: de magazines zullen gesorteerd op team klaar liggen in het materialenhok. Willen jullie de magazines verspreiden binnen het team? Let hierbij op de lijst die meegeleverd wordt en de namen op de achterkant van de magazines.
  • Mochten er teamleden niet zijn: neem het magazine dan a.u.b. mee en laat het niet slingeren.
  • De magazines voor niet-spelende leden, donateurs, etc. worden zoveel mogelijk verspreid via spelende leden. Het kan dus zijn dat er bij de stapel van jouw team ook een magazine zit voor iemand bij jou in de buurt. Dit staat ook op de lijst die meegeleverd wordt. We gaan ervan uit dat iedereen hieraan zijn medewerking verleent zodat we snel de verspreiding kunnen verzorgen.

Allemaal veel leesplezier gewenst!

Categorieën: Overig