Beste trainers

Erg blij zijn we dat jullie komend seizoen als trainer actief willen zijn voor Swift. Voor sommigen is dit voor het eerst, anderen hebben al veel ervaring. Als trainers staan jullie er niet alleen voor. Naast de steun van jullie mede-trainers zal ik vanuit de technische commissie (TC) ik gaan fungeren als trainer-begeleider, voor degenen die dat nodig hebben. Wat houdt dat in?

Wanneer jullie er behoefte aan hebben, kan ik jullie helpen met:

– Begeleiding in hoe een training voor te bereiden

– Begeleiding in hoe een training te geven

– Begeleiding in coaching

– Vragen

– Overige zaken die gerelateerd zijn aan de TC

Daarnaast wil ik komend seizoen twee trainers-avonden organiseren, waarin we een bepaald thema bespreken. Alles met als doel om jullie te ondersteunen in het trainerschap. Het is niet de bedoeling dat ik fungeer als achtergang wanneer je zelf verhinderd bent om trainen te geven of te coachen. Vervanging hiervoor moeten jullie zelf organiseren. Wel kan je via mij navraag doen naar geschikte personen en contactgegevens.

Graag inventariseer ik bij jullie de contactgegevens en de behoefte aan begeleiding. Wil je onderstaande tabel invullen en naar mij emailen?

 

Naam
Trainer van welk team
Emailadres
Telefoonnummer
Wensen in begeleiding

 

 

 

Overige vragen

 

 

 

Heb je vragen, laat dat dan weten via de mail of telefoon: stevenmeerburg@hotmail.com 0642239872.

 

Groeten

Steven Meerburg

 

Categorieën: OverigTC