logo_agrimarkt

 

Op herhaling: onderstaand bericht. Er zijn tot op heden nog GEEN afmeldingen ontvangen.

Van de toernooicommissie ontvingen we de uitnodiging voor het 67e Agrimarkt Hemelvaartsdagtoernooi. Dit vindt plaats op donderdag 14 mei. De voorbereiding op zo’n toernooi is altijd een flinke klus. Op basis van de inschrijvingen zal de commissie een programma gaan maken. Het is dus erg belangrijk om ruim van te voren te weten hoeveel teams we compleet kunnen inschrijven. Hemelvaartsdag valt niet in een (lange)vakantie dus we verwachten weinig afschrijvingen. Mocht je toch verhinderd zijn, dan graag voor 4 april een bericht van verhindering naar pieter@kvswift.nl. Dit geldt ook voor Swiftianen die met een speciaal toernooiteam deelnemen, maar normaliter wel deel uitmaken van een swiftteam tijdens de competitie. Willen de aanvoerders/trainers/coaches deze vraag, zeker bij de jeugteams, nog eens extra onder de aandacht brengen?

namens de TC,

Pieter

Categorie├źn: TC