Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, het teamfeestje van C2 om het kampioenschap van het veldseizoen te vieren. Helaas was het opper-warhoofd van ons team afwezig, die genoot van de sneeuw, maar toch hebben we er een hele leuke avond van gemaakt.

We begonnen om 18.00uur met wokken bij Ying’s Wokpalace, waar we vooral veel geëxperimenteerd hebben met verschillende maaltijdcombinaties. (Danoontje met biefstuk, garnalen met ice-tea… maar gelukkig ook gewoon friet met frikandellen). En om 21.00uur konden we terecht bij de Bowling om te kijken wie van ons (al dan niet met of zonder “gootjes”, “hekjes”, “babydingen” of hoe die dingen dan ook heten) zich de Bowlingmaster van C2 mocht noemen. De eerste ronde werd al snel duidelijk dat Kim de uitblinker was, op de voet gevolgd door coach Sanne.
De nieuwe leden van ons team Alara en Dennis deden het echter ook niet verkeerd. De tweede ronde hebben we niet eens af kunnen maken, en dat was maar goed ook, want als we op de ballen van Luc moesten wachten, waren we vandaag nog niet klaar geweest.

Zijn er nog leuke foto’s van dit uitje? Nou en of! De C2ers laten maar wát graag de achterkant van hun hoofd zien als je een foto wilt maken. 😉

IMG_2289

 

Categorieën: Evenementen