Pasen staat voor de deur! Daarom starten we bij Swift met de paaseitjesacties. Vanaf maandag worden er intekenlijsten uitgedeeld aan de F’s, E’s, D’s, C’s en de B’s. Je mag zakjes met paaseitjes gaan verkopen aan je ouders, opa’s en oma’s, buren, vrienden en bekenden. In de brief die je vanaf maandag bij de lijst krijgt, staat hoe de actie in zijn werk gaat. Lees deze goed door.

Met het geld dat we ophalen met deze actie, kunnen we leuke activiteiten organiseren voor de jeugd en kunnen we sport- en spelmateriaal aanschaffen. Dus doe allemaal je best om zoveel mogelijk zakjes te verkopen. Het is voor een goed doel!

De actie is ook bedoeld voor de senioren en junioren, de intekenlijst wordt per team uitgedeeld aan de trainers, zodat jullie ook paaseitjes kunnen bestellen.

Heel veel succes met het verkopen! Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Erik Samplonius (06 315 98 442) of stuur een mailtje naar sponsorscommissie@kvswift.nl.

Categorieën: Bestuur