Nieuwe vloer keuken

Nieuwe vloer keuken

Nieuwe urinoirs

Nieuwe urinoirs

Zoals iedereen weet heeft KV SWIFT zichzelf een cadeau gedaan voor het 80jarig bestaan. Al een tijdje zijn we met de beheerscommissie o.L.v. Riny en André bezig met de bouw van de nieuwe keuken en toiletten.
Vooral Peter van M&M montage is hard aan het werk, daarnaast hebben een paar vrijwilligers zich ingezet om het allemaal mogelijk te maken. Hierbij willen we volgende mensen bedanken voor inzet tot nu toe Riny, André, Ronald, Frederic, Niek, Thijs, Hans L.,en degene die ik vergeten ben.

Stand van zaken:
Deze week wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe vloer in de keuken, waar de wanden al zijn gedaan. Ook deze week worden de nieuwe toiletten en urinoirs geplaatst. Vanaf volgende week kan de RVS keuken en afzuig installatie geplaatst en gemonteerd gaan worden. Als alles mee zit is alles begin maart klaar.

Dan wil ik namens de beheerscommissie De Vrienden van SWIFT bedanken voor hun bijdrage aan de nieuwe combi oven die in de nieuwe keuken komt te staan.

Naast de keuken is de bar zelf en de bovenkant geheel opgeknapt door schilder Richard Bouwense, ziet er goed uit!!!

Stand van zaken keuken

Stand van zaken keuken

Bar gelakt en bovenkant opgeknapt en geschilderd

Bar gelakt en bovenkant opgeknapt en geschilderd

Categorieën: Beheerscommissie