Vrijdag 20februari gaan we weer naar de disco! Het is een carnavalsdisco, dus kom verkleed!

Vanwege het succes van de vorige keer delen we de groep weer op. Van 18.00uur tot 19.30 is het voor de allerkleinsten – Ministars, F en E. We starten met een bingo om 18.00uur en om 18.30 gaat het dak er af!
Zouden de peuterkorfballers ook al willen dansen op de muziek van DJ Bert? Ook jullie zijn welkom!

Om 19.30 zwaaien we de Ministars en Fjes uit en voegen de D’s en C’s zich toe. De E’s mogen dus wat ons betreft lekker lang blijven dansen en dubbel kans maken op prijsjes van de Bingo.

Eten doe je thuis! (We hebben nu namelijk even geen keuken!)

Ouders mogen blijven, maar dat is niet verplicht. Fjes en ministars mogen ook langer blijven (als bijvoorbeeld een grotere broer of zus ook langer blijft), maar in principe zwaaien we die leeftijdsgroep om 19.30 uit. (is laat genoeg!)

Heb je vriendjes en vriendinnetjes, broers en zussen die NIET op korfballen zitten, maar WEL van dansen houden? Neem ze gezellig mee allemaal! Ook al is het het hele voetbalteam van je niet-korfballende broertje! 😉 (Dan kunnen wij ze laten zien dat het bij Swift véél gezelliger is. 😛

Vragen? Mail Jessica : evenementen@kvswift.nl

Disco Carnaval