Dit is het rooster voor de bardiensten in het clubhuis tijdens de voorjaars-veldcompetitie. Ben je niet in de gelegenheid om op de ingeroosterde datum bardienst te doen, probeer dan alsjeblieft eerst onderling te ruilen of iemand anders te vragen. Graag wel de ruiling/vervanging doorgeven aan Bart Pouwer, bartp@zeelandnet.nl
=============================================================================
De personen met een vet streepje onder de naam zorgen voor het ophalen* c.q. terugbrengen van de sleutels en het wisselgeld bij fam. Pouwer-Kesselaar, Oude Koudekerkseweg 85 te Middelburg. *De sleutels en het wisselgeld op VRIJDAGAVOND of na telefonisch overleg ophalen (tel. 0118-465929).

Zaterdag 24 mei 2014:
10.00 – 12.00 uur          : Caroline Sanderse, Marije van Langevelde
12.00 – 15.00 uur:         :  Conny van Huizen en Johannetta de Willigen
15.00 – 18.00 uur          :  Mireille Davidse, Fre Mussche, Iris Kalkman
18.00 – 20.00 uur          :  Bas Gunter, Paul van de Berg

Categorieën: Beheerscommissie